За нас

about-us-photo

Георги Янков и Щелян Калчев са брокери и мениджъри с над 13-годишен опит в сферата на недвижимите имоти и съоснователи на агенция PRIMO+, която днес има офиси в София и Велико Търново. С екипа им, от над 30 брокери, са осъществили хиляди транзакции за покупко-продажби и наеми в България. И двамата притежават финансово образование и са сертифицирани брокери от Националното сдружение „Недвижими Имоти“. Георги Янков има степен магистър по специалността "Бизнес с недвижими имоти", а Щелян Калчев е магистър “Икономика на недвижимата собтвеност" към катедра “Недвижима собственост” в УНСС. Към момента и двамата са докторанти в същата катедра, а също така са преминали успешно през десетки курсовете на най-титулованите световни коучове по имоти.


Георги Янков е лектор с международен опит, предприемач и инвеститор в компании от различни сектори на икономиката. Той е първият предприемач в България, провел специализиран уебинар за брокери на недвижими имоти, който цели повишаване на техните търговски умения.


През април 2012 г.,Щелян Калчев се класира на 11 място в ТОП 100 на Европа по брой сключени сделки (от 15 000 брокери). Автор е на редица доклади и статии в сферата на недвижимите имоти, лектор и водещ на курсове, серфтифициран NLP практик и международен коуч, получил знанията и опита лично от основателя на NLP Джон Гринднър, участник в семинарите на световния №1 бизнес и личностен стратег Тони Робинс.


Професионалните стандарти, които и двамата прилагат в работата си и отдадеността, която влагат в бизнеса с недвижими имоти ги кара да работят и за по-добрия имидж на целия бранш. Затова мисията на Primo+ Academy е да допринесе за еволюция на всеки брокер, без значение от агенцията към която принадлежи. Тук ще намерите видео уроци, презентационни материали, реални казуси, съвети на доказани професионалисти от сферата на имотния пазар у нас и по света. Този сайт e една виртуална Академия, в която всеки, който иска да увеличи продажбите и доходите си ще получи полезни знания.



Тагове
2019щелян и георгиивелин михайловхари аничкиндимитър митковлъчезар алексиевневена басаровастела михованикола томовaesthetic by science - bulgariaбългарския форум за бизнес лидеритеноминациянаградигеорги малчевянкуловмаги ангеловагеорги детелиновза нашите децаиванка шалапатоваблаготворителностпетър благоевджон рокфелерmarc de turckлазар радковбисер въловмилена добреваandy morrisадв. ваня петроваалександър николовинтериормартин петровнлпгеорги чешмеджиевгена събевакнигиникола дипчевтони дончевлора арнаудоваерарадослав благоевпетко карамочевбърнаутнайден илиевподборpriomo+academyвизиялична историаденица андоноваследващо нива с щелян и георгижелещаактьоробучениеличен и професионален животдоговорgdprправни казусиacademy+момчил кръстевгеорги христулевкредитинадгражданекредитландпредаванетримесечиеадв. кирил аневролеви игриследващо ниво с щелян и калчевследващо нивопреводсеминарпрезентацииразвитиетом ферибъдещеgoogle+шоково поскъпванеконсултантиуспешни практикистартъпмилионбаза данницелидирк зелeрначинаещиотзивчивостнаемодателtwitterfacebookобслужванеpinterestмаркетингрепутацияпразнициотговорностфалитпоукиквалификацияпримертърговцидирк зелертоппрезентацияувереностщастиесправяне с възражениятасоциален животстратегияоптимизация на времетеоурокново работно мястопрепоръкикомпаниякриентиофисвъпроссвързаностразнообразиеотговорностотчетностamazonсписъкетикеттроицавъзражениеdirk zellerдоходностцелева групапарипрелистинг презентациялистинг презентациясъветаизточникдискусияпродавасделкиелектричествоуикендщелян калчемкаузастоицизъмcvprimo +човешки ресурсрезултатиотпускзнаниястрахкачествапланираненоемодателлични финансииновацииинформацияпаузасилачопраочакванияwebinarпродавамтайнишварценегеринвеститорprospectingliveиматен пазарскок на ценитегазпарноприоритетграфикпечелиекипимиджробин шармапечелишпродайкупувабалансоптимизация на времетоплансъветиmike ferryprimoпредприемачличен животдовериепродавачконтактинова годинасобственикцелlinkedinуменияподготовкавъзражениянаемвремебизнескомуникацияфинанситърговецкардоннедвижим имотинвестиции#следващотонивопродуктивностклиентиценаприоритетипродажбанедвижими имотипокупканавиккариерасделкауправление на времетокоучброкериклиентпрепоръкаимотиимотпазарprimo+21 инструмента за привличане на повече клиентиброкергеорги янковследващото ниво с щелян и георгиprimo+academyacademyуспехщелян калчевследващо ниво с щелян и георги

Последвай ни

Последни статии