За нас

about-us-photo

Георги Янков и Щелян Калчев са брокери и мениджъри с над 13-годишен опит в сферата на недвижимите имоти и съоснователи на агенция PRIMO+, която днес има офиси в София и Велико Търново. С екипа им, от над 30 брокери, са осъществили хиляди транзакции за покупко-продажби и наеми в България. И двамата притежават финансово образование и са сертифицирани брокери от Националното сдружение „Недвижими Имоти“. Георги Янков има степен магистър по специалността "Бизнес с недвижими имоти", а Щелян Калчев е магистър “Икономика на недвижимата собтвеност" към катедра “Недвижима собственост” в УНСС. Към момента и двамата са докторанти в същата катедра, а също така са преминали успешно през десетки курсовете на най-титулованите световни коучове по имоти.


Георги Янков е лектор с международен опит, предприемач и инвеститор в компании от различни сектори на икономиката. Той е първият предприемач в България, провел специализиран уебинар за брокери на недвижими имоти, който цели повишаване на техните търговски умения.


През април 2012 г.,Щелян Калчев се класира на 11 място в ТОП 100 на Европа по брой сключени сделки (от 15 000 брокери). Автор е на редица доклади и статии в сферата на недвижимите имоти, лектор и водещ на курсове, серфтифициран NLP практик и международен коуч, получил знанията и опита лично от основателя на NLP Джон Гринднър, участник в семинарите на световния №1 бизнес и личностен стратег Тони Робинс.


Професионалните стандарти, които и двамата прилагат в работата си и отдадеността, която влагат в бизнеса с недвижими имоти ги кара да работят и за по-добрия имидж на целия бранш. Затова мисията на Primo+ Academy е да допринесе за еволюция на всеки брокер, без значение от агенцията към която принадлежи. Тук ще намерите видео уроци, презентационни материали, реални казуси, съвети на доказани професионалисти от сферата на имотния пазар у нас и по света. Този сайт e една виртуална Академия, в която всеки, който иска да увеличи продажбите и доходите си ще получи полезни знания.Тагове
2019иван неделчеввиктор диневvik dinefдобрин падалскипреговорипреслав райковелза панайотовасветлозар петровкристина язиковаадрияна якомиващелян и георгивиктория дяковавергиния наковащелян калчев и георги янковеленко ангеловпламен кънчевникола томовивелин михайловхари аничкиндимитър митковлъчезар алексиевневена басаровастела миховамаги ангеловаaesthetic by science - bulgariaбългарския форум за бизнес лидеритеноминациянаградигеорги малчевянкуловджон рокфелергеорги детелиновза нашите децаиванка шалапатоваблаготворителностадв. ваня петровалазар радковбисер въловmarc de turckпетър благоевалександър николовмилена добреваинтериормартин петровгеорги чешмеджиевandy morrisбърнаутникола дипчевнлплора арнаудоваерагена събевапетко карамочевденица андоноватони дончевподборрадослав благоевнайден илиевgdprследващо нива с щелян и георгиследващо ниво с щелян и калчевактьоркнигиpriomo+academyдоговоркредитландследващо нивоacademy+момчил кръстевуспешни практикикредитижелещастартъпличен и професионален животpinterestадв. кирил аневправни казусицелимаркетингсеминаробучениенадгражданетом фериfacebookпредаванеразвитиеролеви игривизияцелева групапреводконсултантипримерлична историадирк зелерсвързаностстратегияначинаещиоптимизация на времетеобъдещеtwitterпрепоръкиgoogle+поукипаузапразницилистинг презентацияетикетфалитamazonбаза даннипрезентацииdirk zellerчовешки ресурспрезентацияcvсправяне с възражениятаграфикдирк зелeрстрахсделкитримесечиеново работно мястонаемодателобслужванекриентиноемодателрепутацияотзивчивостпариотговорностотговорностотчетносткачестваскок на ценитеотпускwebinarинформациятърговцииматен пазарсилаквалификацияпрелистинг презентацияочакванияизточникпродавамщастиемилионшварценегерсоциален животтроицаprimo +щелян калчемliveурокстоицизъмувереносткомпанияпродайпарнопечелиофиспечелишразнообразиекупувасписъкпланиранелични финансииновациивъзражениевъпросчопрадоходносттайниинвеститорсъветаprospectingдискусияшоково поскъпванегазелектричествоприоритетуикендтопкаузаекипимиджрезултатиробин шармазнанияпродавадимитър танковгеорги христулевнова годинабаланссъветиуменияличен животвъзражениявремебизнессобственикцелlinkedinподготовкапланmike ferryдовериеprimoпредприемачкардонтърговецпродавачнаемоптимизация на времетонедвижим имотконтактифинансиинвестициикомуникациянавикпродуктивносткариераприоритетисделка#следващотонивоуправление на времетоценапродажбанедвижими имотиклиентипокупкапрепоръкаклиентимотимотиброкерикоучпазарprimo+21 инструмента за привличане на повече клиентиброкерследващото ниво с щелян и георгиprimo+academyacademyуспехгеорги янковщелян калчевследващо ниво с щелян и георги

Последвай ни

Последни статии