За нас

about-us-photo

Георги Янков и Щелян Калчев са брокери и мениджъри с над 13-годишен опит в сферата на недвижимите имоти и съоснователи на агенция PRIMO+, която днес има офиси в София и Велико Търново. С екипа им, от над 30 брокери, са осъществили хиляди транзакции за покупко-продажби и наеми в България. И двамата притежават финансово образование и са сертифицирани брокери от Националното сдружение „Недвижими Имоти“. Георги Янков има степен магистър по специалността "Бизнес с недвижими имоти", а Щелян Калчев е магистър “Икономика на недвижимата собтвеност" към катедра “Недвижима собственост” в УНСС. Към момента и двамата са докторанти в същата катедра, а също така са преминали успешно през десетки курсовете на най-титулованите световни коучове по имоти.


Георги Янков е лектор с международен опит, предприемач и инвеститор в компании от различни сектори на икономиката. Той е първият предприемач в България, провел специализиран уебинар за брокери на недвижими имоти, който цели повишаване на техните търговски умения.


През април 2012 г.,Щелян Калчев се класира на 11 място в ТОП 100 на Европа по брой сключени сделки (от 15 000 брокери). Автор е на редица доклади и статии в сферата на недвижимите имоти, лектор и водещ на курсове, серфтифициран NLP практик и международен коуч, получил знанията и опита лично от основателя на NLP Джон Гринднър, участник в семинарите на световния №1 бизнес и личностен стратег Тони Робинс.


Професионалните стандарти, които и двамата прилагат в работата си и отдадеността, която влагат в бизнеса с недвижими имоти ги кара да работят и за по-добрия имидж на целия бранш. Затова мисията на Primo+ Academy е да допринесе за еволюция на всеки брокер, без значение от агенцията към която принадлежи. Тук ще намерите видео уроци, презентационни материали, реални казуси, съвети на доказани професионалисти от сферата на имотния пазар у нас и по света. Този сайт e една виртуална Академия, в която всеки, който иска да увеличи продажбите и доходите си ще получи полезни знания.Тагове
2019георги малчевянкуловмаги ангеловагеорги детелиновза нашите децаиванка шалапатоваблаготворителностмилена добреваджон рокфелерmarc de turckлазар радковбисер въловалександър николовпетър благоевадв. ваня петровагена събеваинтериормартин петровнлпгеорги чешмеджиевandy morrisрадослав благоевникола дипчевтони дончевлора арнаудоваераpriomo+academyпетко карамочевбърнаутнайден илиевподборжелещаправни казусиденица андоноваследващо нива с щелян и георгинадгражданеактьоркнигиличен и професионален животдоговорgdprвизияacademy+момчил кръстевгеорги христулевpinterestкредитиобслужванекредитландпредаванеадв. кирил аневразвитиеследващо ниво с щелян и калчевследващо нивопреводсеминардирк зелерgoogle+том фериквалификациястартъпбъдещеконсултантиуспешни практикиразнообразиелична историатримесечиецелибаза данниначинаещиобучениерепутацияtwitterfacebookпоукисделкимаркетингдирк зелeрпразницитърговцифалитwebinarпримерсоциален животлични финансиотговорностпрезентацияролеви игриуроксправяне с възражениятасписъкзнаниястратегияоптимизация на времетеопариново работно мястопрепоръкивъзражениекриентищастиеотзивчивостсвързаностсъветаотговорностотчетностamazonшоково поскъпванеетикетпрезентациикомпаниядискусияdirk zellerуикендцелева групаофиспрелистинг презентациялистинг презентацияprimo +източниквъпросмилионекипдоходностелектричествощелян калчемнаемодателкаузастоицизъмcvрезултатичовешки ресурспродаваотпускстрахкачествапланираненоемодателиновацииинформацияпаузасилачопраочакванияпродавамтайнишварценегеринвеститортроицаprospectingliveиматен пазарскок на ценитегазпарноприоритетграфиктоппечелиимиджувереностробин шармапечелишпродайкупувабалансоптимизация на времетоплансъветиmike ferryprimoпредприемачуменияличен животдовериепродавачконтактисобственикнова годинацелподготовкавремеlinkedinбизнескомуникацияфинансивъзражениятърговецкардоннаемнедвижим имотинвестицииуправление на времетопродуктивностклиентипродажба#следващотонивонедвижими имотиприоритетипокупкаценасделкакариеранавиккоучброкериклиентпрепоръкаимотиимотпазарprimo+21 инструмента за привличане на повече клиентиброкергеорги янковследващото ниво с щелян и георгиacademyprimo+academyуспехщелян калчевследващо ниво с щелян и георги

Последвай ни

Последни статии