За нас

about-us-photo

Георги Янков и Щелян Калчев са брокери и мениджъри с над 13-годишен опит в сферата на недвижимите имоти и съоснователи на агенция PRIMO+, която днес има офиси в София и Велико Търново. С екипа им, от над 30 брокери, са осъществили хиляди транзакции за покупко-продажби и наеми в България. И двамата притежават финансово образование и са сертифицирани брокери от Националното сдружение „Недвижими Имоти“. Георги Янков има степен магистър по специалността "Бизнес с недвижими имоти", а Щелян Калчев е магистър “Икономика на недвижимата собтвеност" към катедра “Недвижима собственост” в УНСС. Към момента и двамата са докторанти в същата катедра, а също така са преминали успешно през десетки курсовете на най-титулованите световни коучове по имоти.


Георги Янков е лектор с международен опит, предприемач и инвеститор в компании от различни сектори на икономиката. Той е първият предприемач в България, провел специализиран уебинар за брокери на недвижими имоти, който цели повишаване на техните търговски умения.


През април 2012 г.,Щелян Калчев се класира на 11 място в ТОП 100 на Европа по брой сключени сделки (от 15 000 брокери). Автор е на редица доклади и статии в сферата на недвижимите имоти, лектор и водещ на курсове, серфтифициран NLP практик и международен коуч, получил знанията и опита лично от основателя на NLP Джон Гринднър, участник в семинарите на световния №1 бизнес и личностен стратег Тони Робинс.


Професионалните стандарти, които и двамата прилагат в работата си и отдадеността, която влагат в бизнеса с недвижими имоти ги кара да работят и за по-добрия имидж на целия бранш. Затова мисията на Primo+ Academy е да допринесе за еволюция на всеки брокер, без значение от агенцията към която принадлежи. Тук ще намерите видео уроци, презентационни материали, реални казуси, съвети на доказани професионалисти от сферата на имотния пазар у нас и по света. Този сайт e една виртуална Академия, в която всеки, който иска да увеличи продажбите и доходите си ще получи полезни знания.Тагове
2019явор ташевнотариусмартин поповонлайнvik dinefиван неделчеввиктор диневпреслав райковдобрин падалскикристина язиковаелза панайотовасветлозар петровпреговориадрияна якомиващелян калчев и георги янковвиктория дяковавергиния наковапламен кънчевеленко ангеловхари аничкинщелян и георгиивелин михайловневена басаровадимитър митковлъчезар алексиевaesthetic by science - bulgariaстела михованикола томовнаградибългарския форум за бизнес лидеритеноминациямаги ангеловагеорги малчевянкуловиванка шалапатовагеорги детелиновза нашите децаалександър николовблаготворителностmarc de turckджон рокфелермилена добревалазар радковбисер въловследващо нива с щелян и георгипетър благоевадв. ваня петровалора арнаудоваинтериормартин петровпетко карамочевгеорги чешмеджиевandy morrisличен и професионален животникола дипчевнлпкнигиерагена събеваgdprбърнауттони дончевмомчил кръстевподборрадослав благоевжелещанайден илиевденица андоноваtwitterактьорправни казусидоговорсеминарpriomo+academyacademy+том ферикредитибъдещекредитландконсултантинадгражданеадв. кирил аневлична историаследващо ниво с щелян и калчевследващо нивоначинаещикриентицелева групапредаванеpinterestвизияново работно мястопреводфалитуспешни практикищелян калчемпразниципрезентацияцелиразвитиесправяне с възражениятаобучениепримерстратегияfacebookgoogle+сделкимаркетингчопрастартъпотзивчивостбаза данниотговорностотчетностсвързаностетикетдирк зелерprospectingролеви игрипрелистинг презентацияпродавамдирк зелeризточникоптимизация на времетеотримесечиемилионпрепоръкиобслужванеекипрепутациястоицизъмурокотговорностчовешки ресурсamazonпоукипечелипрезентациикачествапланиранеdirk zellerтърговцилични финансиквалификацияиновациилистинг презентацияпаузащастиетайнисъветасоциален животинвеститориматен пазарнаемодателгазприоритетcvкомпаниятопимиджотпускофисробин шармастрахразнообразиепродайрезултатисписъкноемодателинформациявъзражениесилавъпросочакванияwebinarдоходностшварценегерпаритроицаliveдискусияскок на ценитешоково поскъпванепарноелектричествографикуикендкаузаprimo +увереностпечелишзнаниякупувапродавадимитър танковгеорги христулевlinkedinбаланскомуникацияпланmike ferryпредприемачподготовкадовериепродавачбизнесконтактиоптимизация на времетофинансиуменияprimoцелнова годинавъзражениякардонтърговецнаемвременедвижим имотличен животсъветисобственикинвестициипокупка#следващотонивонавикклиентикариераценапродажбанедвижими имотипродуктивностприоритетиуправление на времетосделкаброкерипрепоръкаимотиимотклиенткоучпазарprimo+21 инструмента за привличане на повече клиентиброкерследващото ниво с щелян и георгиprimo+academyacademyуспехгеорги янковщелян калчевследващо ниво с щелян и георги

Последвай ни

Последни статии