За нас

about-us-photo

Георги Янков и Щелян Калчев са брокери и мениджъри с над 13-годишен опит в сферата на недвижимите имоти и съоснователи на агенция PRIMO+, която днес има офиси в София и Велико Търново. С екипа им, от над 30 брокери, са осъществили хиляди транзакции за покупко-продажби и наеми в България. И двамата притежават финансово образование и са сертифицирани брокери от Националното сдружение „Недвижими Имоти“. Георги Янков има степен магистър по специалността "Бизнес с недвижими имоти", а Щелян Калчев е магистър “Икономика на недвижимата собтвеност" към катедра “Недвижима собственост” в УНСС. Към момента и двамата са докторанти в същата катедра, а също така са преминали успешно през десетки курсовете на най-титулованите световни коучове по имоти.


Георги Янков е лектор с международен опит, предприемач и инвеститор в компании от различни сектори на икономиката. Той е първият предприемач в България, провел специализиран уебинар за брокери на недвижими имоти, който цели повишаване на техните търговски умения.


През април 2012 г.,Щелян Калчев се класира на 11 място в ТОП 100 на Европа по брой сключени сделки (от 15 000 брокери). Автор е на редица доклади и статии в сферата на недвижимите имоти, лектор и водещ на курсове, серфтифициран NLP практик и международен коуч, получил знанията и опита лично от основателя на NLP Джон Гринднър, участник в семинарите на световния №1 бизнес и личностен стратег Тони Робинс.


Професионалните стандарти, които и двамата прилагат в работата си и отдадеността, която влагат в бизнеса с недвижими имоти ги кара да работят и за по-добрия имидж на целия бранш. Затова мисията на Primo+ Academy е да допринесе за еволюция на всеки брокер, без значение от агенцията към която принадлежи. Тук ще намерите видео уроци, презентационни материали, реални казуси, съвети на доказани професионалисти от сферата на имотния пазар у нас и по света. Този сайт e една виртуална Академия, в която всеки, който иска да увеличи продажбите и доходите си ще получи полезни знания.Тагове
2019вергиния наковапреговоривиктория дяковаивелин михайловщелян калчев и георги янковеленко ангеловлъчезар алексиевпламен кънчевщелян и георгиникола томовхари аничкиндимитър митковноминацияневена басаровастела миховаянкуловaesthetic by science - bulgariaбългарския форум за бизнес лидеритеза нашите децанаградигеорги малчевбисер въловмаги ангеловагеорги детелиновадв. ваня петроваиванка шалапатоваблаготворителностмартин петровджон рокфелерandy morrisлазар радковникола дипчевmarc de turckпетър благоеверамилена добреваинтериорбърнаутгеорги чешмеджиевподборалександър николовнайден илиевнлплора арнаудовалична историагена събевапетко карамочевpriomo+academyтони дончевacademy+кредитландрадослав благоевбаза данниследващо ниво с щелян и калчевденица андоноваследващо нива с щелян и георгивизияактьоркнигифалитдоговорgdprуспешни практикиличен и професионален животмомчил кръстевцеликредитижелещаквалификацияролеви игриfacebookадв. кирил аневправни казусимаркетингследващо нивосеминарпримернадгражданетом феридирк зелерпредаванетримесечиеотзивчивостоптимизация на времетеопреводконсултантипрепоръкиобучениесвързаностamazonразвитиеначинаещитроицабъдещеtwitterdirk zellergoogle+pinterestлистинг презентацияпродавапразницисделкистартъппоукишоково поскъпванеотпускнаемодателcvпродайпрезентациястрахсправяне с възражениятакачествадирк зелeрстратегияноемодателвъпросново работно мястоинформацияобслужванекриентисиларепутацияпрезентацииочакванияотговорностотговорностотчетностwebinarрезултатиетикетпродавамшварценегертърговцицелева групаliveмилионпрелистинг презентацияскок на ценитеизточникпарнощастиетопграфиксоциален животпечелищелян калчемпечелишурокстоицизъмкупувакомпаниячовешки ресурсувереностофисразнообразиесписъкпланиранелични финансииновациивъзражениепаузачопрадоходносттайнипариинвеститорсъветаprospectingдискусияиматен пазаргазелектричествоприоритетуикендкаузаекипprimo +имиджробин шармазнаниядимитър танковнова годинабалансоптимизация на времетосъветиличен животподготовкавъзражениявремебизнесгеорги христулевсобственикпланцелmike ferrylinkedinprimoпредприемачфинансидовериепродавачконтактиумениянаемкардонтърговецкомуникацияинвестициинедвижим имотнавикпродуктивносткариераприоритетисделканедвижими имотипокупка#следващотонивоуправление на времетоклиентиценапродажбакоучклиентимотиимотпрепоръкаброкерипазарprimo+брокер21 инструмента за привличане на повече клиентигеорги янковprimo+academyacademyследващото ниво с щелян и георгиуспехщелян калчевследващо ниво с щелян и георги

Последвай ни

Последни статии